1. tammikuuta 2017

Uusivuosi, kujeet // Blog's New Year

Photo: Johannes Yrjö

Mediassa taidetaan tykätä vuosikatsauksista. Et ole varmaankaan lukenut tarpeeksi montaa, joten tässä vielä yksi:

Kiitos kuluneesta vuodesta, tai paremminkin näistä muutamista kuukausista, jotka olette viihtyneet blogini parissa! On ollut kyllä hauskaa! Kirjoittaminen on mulle itsessään jo palkinto, mutta teidän kommentit, tykkäykset ja ihan vaan se, että näen, että tekstejäni on käyty lukemassa, antaa lisäpotkua jatkaa kirjoittamista ja etenkin raapustella säännöllisesti. Enpä olisi alkusyksystä uskonut, että postauksiani olisi luettu kymmeniä, satoja ja jopa tuhansia kertoja! Vetää aika mietteliääksi, mutta kiitolliseksi. Kiitos kaikille lukijoille<3!

une petite life on pikkuhiljaa ottanut muotoaan, mutta blogi tulee jatkossakin elämään omien fiilisteni mukaan. Otan toki mieluusti toiveita ja ehdotuksia vastaan: Mistä pidätte, mikä ärsyttää, mikä voisi olla toisin? Onko toiveita postausaiheista? 

Ihailen suuresti kriittisiä ja kipakoita kolumnisteja, jotka ottavat käsittelyynsä aina jonkin päivänpolttavan teeman. Kunhan itsesensuurini ja sisäinen kriitikkoni hellittävät hieman ja kun on hieman enemmän aikaa käytettävissä, tykkäisin kirjoitella myös kantaaottavampia postauksia. Pöytälaatikossa yhden naisen mielipidekirjoituksia on jo riittämiin, mutta katsotaan, milloin rohkeus ja taito riittävät niitä julkaisemaan ;).

Psykologia on toinen lempilapseni ja psykaturinoita riittää, vaikka muille jakaa. Aion jatkaa juttusarjaa valokuvaterapiasta ja sen jälkeen kuulostella mistä päin tuulee. Onko jokin psykan osa-alue tai psykologian opiskeluun liittyvä aihe, josta haluaisit kuulla lisää?

Kierrätysmuodista on myös luvassa lisää juttua (katso aiempi postaus täältä). Ajattelin esitellä teille mun suurenmoisia kirpparilöytöjä ja kertoa muutaman vinkin, mistä ja milloin kannattaa shopata.

Niin ja vegereseptit pysyvät kehissä. Luvassa myös kaikennäköistä muuta em. aihepiirien ulkopuolelta. Vain elämä on rajana, jihuu!

Näillä puheilla ja näillä suunnitelmilla kohti vuotta 2017!

Miten meni uv? Teitkö uudenvuodenlupauksia?

Bisous, Niina
P.S. Uusivuosi uusi fontti!

***
Lue myös / Read also:
***

These four months, that I've been writing this blog, have been amazing. I couldn't imagine, when I started blogging couple of months ago that so many people - tens, hundreds and thousands - would read, comment and like my posts! Thank you all<3!

Near and further on the future, I'm going to write about psychology, ecological fashion, vegan recipes and maybe some opinion pieces, among many other things. Only life is a limit! In addition, I'd be glad to hear if there's something that you'd like to read more about? Some specific aspect of psychology perhaps? What do you like/dislike about my posts?

With this speech and these plans, towards the 2017!

How was your New Year? Did you made any New Year's resolutions?

Bisous, Niina
P.S. New Year, a new font ;)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kävit :) Herättikö postaus ajatuksia tai kysymyksiä? Täällä odottelen innolla teidän kommentteja! Bisous, Niina // Thank you for visiting :) I'd appreciate your comments! Bisous, Niina