29. tammikuuta 2017

une petite life siirtyy Lilyyn / une petite life moves to Lily.fiMesdames et Messieurs eli moikka!

Toivottavasti teidän viikonloppu on mennyt mukavasti<3! Omaani on kuulunut mm. hengailua perheen kanssa, skypetreffejä, La la Land (suosittelen!), avantouintia ja graduanalyysejä SPSS:llä. Lisäksi olen taas vaihteeksi pohtinut uusia käänteitä blogin suhteen.

Tittididii: une petite lifen elinkaari Bloggerissa jää lyhyeksi, sillä olen päättänyt siirtää blogin Lilyyn eli Trendi-lehden ylläpitämään blogiportaaliin! Blogger on kokemukseni mukaan varsin helppokäyttöinen ja monipuolinen eikä ole poikkipuolista sanaa sanottavana, mutta levoton mieleni ei ole saanut kotia täällä ja ennen kaikkea olen kokenut Bloggerissa kirjoittelun jokseenkin yksinäiseksi. Seurattuani tovin Lilyn bloggaajia, olen ilokseni huomannut, että siellä keskustelu ja kommentointi käyvät lähes poikkeuksetta vilkkaana.

Trendi-lehti on musta nykyisin hyvin asiallinen ja kantaaottava aikakauslehti, jossa ruoditaan perus "naistenlehtisetin" lisäksi ajankohtaisia aiheita ja Lily on siis Trendin oma blogiportaali ja nettimedia. Ehkä sinne joukkoon mahtuu tällainen psykologia- ja lifestylebloggaaja huutelemaan omia näkemyksiään ja toitottamaan psykologian, tieteen, kestävän kehityksen ja valikoidusti elämän muiden aspektien ilosanomaa. Toivottavasti viihdyn ja viihdytte!!

En näe Lilyyn siirtymisessä kovin suurta mullistusta lukijoiden kannalta, sillä Lily-portaalin ulkoasu on hyvin saman tyyppinen, vaalea, kuin oman bloginikin. Käykää katsomassa blogin uutta etusivua täältä! Tein jo muutamia luonnospostauksia Lilyyn ja kaikki näytti kovin samalta Lilyn omia mainoksia lukuun ottamatta, joten uskoisin, että ulkoisesti händläämme muutoksen ;). Teille plussaa mielestäni on se, että Lilyn kautta saatatte löytää muitakin mielenkiintoisia bloggaajia ja miinuksena se, että Lilyn sivut latautuvat aavistuksen verran hitaammin kuin Bloggerin sivut.

Jonkin verran siirtymä- ja sopeutumisaikaa on tiedossa, koska siirrän jokaisen vanhan postauksen täysin manuaalisesti uuteen sivustoon. Ajattelin julkaista tässä parin viikon sisällä kiivaalla tahdilla vanhat postaukseni Lilyssä, jotta sitä kautta tulevat uudet lukijat pääsevät kärryille une petite lifesta. Ilmoitan sitten, kun une petite life on siirtynyt lopullisesti (tai no köh, ainakin toistaiseksi :D) Lilyyn ja kun alan julkaista siellä uusia tekstejä. Sillä välin päivittelen blogin instaa eli @unepetitelife ja Facebook-sivua, ja kirjoitan ehkä jokusen postauksenkin Bloggeriin.

Uusi osoite tulee olemaan http://www.lily.fi/blogit/une-petite-life ja myöhemmin hankin blogille vielä kätevämmän ja lyhyen domainin!

Toivottavasti seuraatte mukana Lilyyn (tai vaikkette seuraisikaan, niin ehkä teidät ohjataan, jos onnistun tekemään sellaisen automaattisen siirron tältä sivustolta Lilyyn ;D)! Suurkiitos, kun olette pysyneet messissä, merkkaa paljon<3

Mitäs teidän viikonloppuunne?

Bisous, NiinaMesdames et Messiurs,
Hope your weekend has been great<3! Mine was made of family time, La la Land -musical (recommended!), Skype dates, ice swimming and master thesis analyses on SPSS. In addition, I decided to make some changes on the blog.

Hold your seat: une petite life is going to move on Lily.fi soon! You can already check out the new main page of the blog. Pretty similar? Except Lily's own ads, but otherwise I want to keep une petite life's layout the same. I'll keep you updated about the changes and new address of the blog. Meanwhile follow blog's Instagram @unepetitelife and Facebook-page.

A new address will be http://www.lily.fi/blogit/une-petite-life but later on I'll make a shorter domain.

How was your weekend?

Have an excellent Sunday and a big thank you for reading my posts, means a lot<3 Hope to see you all in Lily!
Bisous, NiinaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kävit :) Herättikö postaus ajatuksia tai kysymyksiä? Täällä odottelen innolla teidän kommentteja! Bisous, Niina // Thank you for visiting :) I'd appreciate your comments! Bisous, Niina