18. tammikuuta 2017

Mainostuloja blogilla? // Blog advertisements and money

Jaa miten kynttilät liittyvät mitenkään postauksen aiheeseen? No täällä käydään himpun verran kierroksilla, johtuen siitä huomiosta, että blogissani on nyt mainoksia ja tuleen tuijottelu ennen nukkumaanmenoa saattaisi rauhoittaa levottomana parveilevia ajatuksiani. Toisin sanoen, tänä iltana otan järeät meditaatio- ja mindfulness-metodit käyttöön, että saan unen päästä kiinni. Postailen lempimeditaatiostani teille myöhemmin!


Vielä toisen kerran hyvää iltaa arvoisat lukijat!

Apua! Säikähdin hitosti, kun huomasin juuri äsken, että blogiini on ilmestynyt mainoksia!! Oletteko te huomanneet saman?

Tein hiljattain hakemuksen Googlen AdSenseen, ajatuksena, että haluaisin kokeilla, miltä blogi näyttäisi mainosten kera ja tunnustella, olisiko blogilla joskus mahdollista tienata. AdSense on siis Googlen luoma ohjelma, jolla verkkosivujen ylläpitäjät, kuten bloggaajat, voivat ansaita mainostuloja. Näköjään hakemukseni hyväksyttiin, joskin melkoisella viiveellä!

Jos voisin joskus blogata osapäiväisesti, olisi se unelmieni täyttymys. Kirjoittaminen ja bloggaamiseen liittyvä muu sälä  kuten valokuvaus, ajankohtaisten aiheiden seuraaminen ja kuvien muokkaus ovat vieneet kummatkin käteni ja surkastuttaneet istumalihakseni. Teen tätä täydellä sydämellä, sisäsyntyisellä motivaatiolla ja ilolla, vaikka en koskaan saisi pennostakaan. Tienesti kuitenkin mahdollistaisi sen, että voisin raivata viikosta vaikka päivän tai kaksi ihan vain bloggaamiselle. 

Katsellaan ja ihmetellään, mitä tapahtuu ammattimaisen bloggaamisen osalta, mutta blogissa jatkuu kaikki kuten ennenkin, kävi mitä kävi :). Tai toki muutokset voivat tuoda tullessaan uusia muutoksia, ja oman luonteeni tieten muutoksia tulee ennemmin tai myöhemmin any case, mutta mitään tuotteiden tai vaatteiden mainostamisblogia blogistani ei koskaan tule, karsastan semmoista. Postailen lisää aiheesta myöhemmin, kun olen ensin itse sopeutunut uuteen ulkoasuun ja ajatukseen mainoksista. Nukkumattikin kolkuttelee jo ovella.

Hyvää yötä, olkoon onni teille myötä!
Bisous, Niina


Hi,

Did you noticed that I've added advertisements on my blog? Well, me neither. Gold digging? You decide.

Recently, I wrote an application to get Google AdSense. AdSense is a program for website maintainers who wants to earn money by advertising. I decided to try it, because, since every aspects of blogging (especially writing, photography and following the actualities) are close to my heart, it'd be a dream come true if I could do this as a part-time job. If I could write one/two days per week that would be perfect. No one knows what will happen in the future, we'll see and I'll keep you posted!

Good night!
Bisous, Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kävit :) Herättikö postaus ajatuksia tai kysymyksiä? Täällä odottelen innolla teidän kommentteja! Bisous, Niina // Thank you for visiting :) I'd appreciate your comments! Bisous, Niina