25. syyskuuta 2016

Tämän aamun parhaimmistoa - The best things this morning

Ihanaa sunnuntaihuomenta kaikille!

Tämän aamun parhaimmistoa:

Ostin eilen kauniin kierrätysmateriaalista valmistetun "Café de Paris" keittiörätin. 

Sain juuri höyryävän kupin home made cappuccinoa nokan eteen.

Löysin eilen Prismasta Fazerin 100 % kauravarrasta, jota on jo pitkään hehkutettu kaveripiirissäni. Leipä on siis "paperipussileipä" eli paistettu paikan päällä. Liityn mieluusti hehkuttajien kuoroon: vatsaystävällistä, kuitupitoista ja mikä tärkeintä - superherkullista vielä seuraavanakin päivänä! Tässä kauraleivässä on just täydellinen rapea jopa kovahko kuori ja pehmeä sisus. Oon ihan leipäfriikki: Tuore leipä biittaa mielestäni kevyesti suklaan, sipsit ja karkit. Kyseinen kauravarras sisältää kauranjyviä ja täysjyväkaurajauhoa 56 %, vettä, hiivaa, psylliumkuitua ja merisuolaa.

Ilahduin luettuani Hesarista, että "Peli poikki - Rikotaan hiljaisuus" -mielenosoituksessa oli ollut 15 000 ihmistä ja vastamielenosoituksissa vain muutama kymmen!

Fiilistelen jo nyt pääseväni myöhemmin tänään virkistäytymään "avantouinnille" ja saunaan. Toissa viikolla vesi oli 16,5 asteista, saa nähdä kuinka viileään kylpyyn päästään tänään. Viikoittaista pulikointia on tarkoitus jatkaa ensi kevääseen saakka eli toivon mukaan päästään talven mittaan ihan oikeaan jäisen hyiseen avantoon.

Mulla on niin ihania ystäviä ja läheisiä, että halkean ilosta, kun vaan ajattelen teitä!
Päätin kokeilla tällaistä perinteisempää lifestyle bloggarin päivitystä siitä, mikä on parasta just nyt. Miksikö? Mm. siksi, että luin vastikään tällaisen hyvän mielen postauksen Vihervaaran Annan blogista ja siksi, että psykologianturini havaitsivat tässä mahdollisuuden positiivisen psykologian ja mindfulnessin erittäin epäviralliseen ja lyhyeen oppimäärään. 

Ei kuitenkaan tarvitse olla psykologian maisteri tai mindfullnessguru huomatakseen, että kiitollisuuden harjoittamisesta tulee välittömästi hyvä mieli. Aamuisen kiitollisuushetken myötä saattaa huomata päivän mittaankin kiinnittävänsä tarkkaavuutensa herkemmin asioihin, jotka ovat hyvin elämässä. 


"Katso taaksesi ja kiitä.
Katso eteenpäin ja luota.
Katso ympärillesi ja rakasta."
- Tuntematon


Bisous, NiinaSummary in English:

I'm trying to practice a little bit of thankfulness every day. After a short practice every morning, you'll immediately find the positive effects of gratefulness and, in addition, you'll be primed to think more positively and notice more easily the good things around you during the whole day. Here's my list of the best things this morning:


A new beautiful "Café de Paris" kitchen wipe.

Homemade cappuccino.

Freshly baked 100 % oat bread.

I read from the newspaper that yesterday in Helsinki, there were 15 000 people manifesting against racism!

Today I'll go swimming on a cold lake (last week it was only 16,5 Celsius degrees) and then to the sauna! We're planning to continue this tradition during whole winter and hopefully water will get really cold, like 0 or even -1 degrees!

All my dear friends and family<3


Aforism of the day:

"Look back and thank.
Look forward and trust.
Look around and love."
- Unknown


Have a lovely Sunday morning guys!

Bisous, Niina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kävit :) Herättikö postaus ajatuksia tai kysymyksiä? Täällä odottelen innolla teidän kommentteja! Bisous, Niina // Thank you for visiting :) I'd appreciate your comments! Bisous, Niina