22. joulukuuta 2016

Tietoa bloggaajasta - About mePhoto: Johannes Yrjö
Moikka!

Olen Niina Maria V., kuudennen polven helsinkiläinen, joka on asunut elämästään 2/3 Vantaalla ja vasta 1/3 Helsingissä. Katsotaan mihin päin suhdeluku kiikahtaa tulevaisuudessa. Kotoisan Suomen lisäksi olen asunut Pariisissa, Lyonissa ja Montréalissa. 

Opiskelen psykologiaa Helsingin Yliopistossa ja olen kiinnostunut noin miljoonasta eri asiasta. Blogissani koitan kuitenkin fokusoida seuraaviin teemoihin ja intohimoni kohteisiin, joita ovat psykologia, matkustelu, valokuvaus ja vegaanireseptit. Näistä ja muistakin kiinnostuksen kohteina olevista aiheista jaan blogissani hyväksi havaittuja ja/tai tieteelliseen (psykologiseen) tietoon perustuvia vinkkejä ja oivalluksia.

Peukutan uteliaisuudelle, avoimuudelle ja empatialle, vihaan ihmisten lokerointia, tuomitsevuutta ja esittelytekstien kirjoittamista. Siksi pysyköön tämäkin kuvaus lyhyenä ;). Tutustu sen sijaan näihin postauksiin, jos haluat perehtyä tarkemmin blogini syntyvaiheisiin ja siihen, mikä une petite life on (kerro minullekin, jos saat selville):


Bisous, Niina

Ota yhteyttä: niinamariavblog@gmail.com

Hi!
I’m Niina Maria V. from Helsinki, Finland. In addition, I've lived in Paris, Lyon and Montréal.

I’m doing my Master of Psychology in University of Helsinki and I’m interested in million different things. Although, in my blog, I try to focus on psychology, travelling, photography and vegan recipes. I’m dedicated to share scientific- and/or experience-based tips and thoughts about my objects of interest.
  
I vote for curiosity, openness and empathy. I hate categorizing people, judging and writing presentation texts, so let’s keep this short ;). If you want to know more about une petite life, check out these posts: 


Bisous, Niina

Contact me: niinamariavblog@gmail.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kävit :) Herättikö postaus ajatuksia tai kysymyksiä? Täällä odottelen innolla teidän kommentteja! Bisous, Niina // Thank you for visiting :) I'd appreciate your comments! Bisous, Niina